Tillbaka...

hejhej! 
jag ska nog börja skriva igen för min nya blogg funkar typ inte...
SÅ JAG ÄR TILLBAKA!!!! XD lycko er som får mig tillbaka XD SKOJA 
ja... de var bara det jag ville säga tror jag ;)
blablalablaba

Sista inlägget tror jag...

hejhej! jag ville bara säga hej och att de hät blir nog de sista inlägget för mig på den här bloggen ;) jag har inte klurat ut vad den nya bloggen ska heta men vi får an se... ja...
blablalablaba
(för sista gången...)

Haha...

Heej haha asså förlåååt för att jag inte har skrivit på asa läänge XD Så, jag gör ett litet inlägg nu (:  Just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och chattar me Aliiiice <3 Idag i skolan så började killarna me ngt ssom heter "taffs-nudden" och sen va jag med på det, Man skulle taffsa på ngn och säga "taffs-nudden!" Sen skulle man springa iväg så man inte fick den igen! haha jag taffsa på Casper XD Men han gjorde det på mig me Ó.Ò Hehee <3 Det va faktiskt ganska kul på gympan när vi körde Basket :D Mitt lag ÄGDE! haha. Nu väntar jag iaf på att Casper ska logga på msn -.- <3 Aja vi hörs imrn!

blablabkabka

SORRY! <33

hejhej! sorry att jag inte har uppdaterat mig på sjukt länge men nu tjatar alla på mig att jag ska uppdatera så nu gör jag de ;) jag ska kanske skaffa en egen blogg för klara skriver ju  ändå aldrig på den här ;) aja... uppdaterar senare om min nya blogg (om det blir så)

blablalablaba

RSS 2.0