LUNCHRAST! <33

hejhej! nu är de äntligen lunch-rast! har typ väntat på de hela dan ;) Som vanligt är de tråk i skolan och det händer inget speciellt. Vi sitter som vanligt på mediateket (det finns typ inget annat att göra än de)
efter rasten har vi tema tror jag. DET SUGER!
Föresten... sorry att jag inte har skrivit på länge. Men till mitt försvar kan jag säga att vi har haft mycke läxor i veckan ;) Aja... ses!

blablalablaba

Hos Ebba <3

Heej, nu sitter vi här hemma hos Ebba och det e lunch-rast :P  Vi skaväl snart gå tillbax till skolan me ente än :P vi har haft hekunskap idag ch de va kul! vi gjorde pannkakor så nu är vära magar fyllda me pannkakor xD

blablabla


HEMMA!

hejhej! nu är jag äntligen hemma! JAg var tvungen att hämta lillebrorsan från skolan -.- Men nu är vi hemma och kollar på tv och jag bloggar lite xD sorry att jag inte har bloggat på hela helgen men jag har haft mycke att göra. Idag var det en helt vanlig dag i skolan med vanliga lektioner. Men imorgon tror jag att min grupp ska ha hemkunskap så det ska väl bli kul xD Aja.. ses!
blablalablaba

Äntligen hemma!

hejhej! nu är jag äntligen hemma! jag kom hem till mamma idag och hon bor såååå lång borta ;)
jag kollar på nån film som vi hade hemma. Den hette typ "Freaky Friday" (stava?) Jag har typ sett den tusen gånger så den är inte så rolig längre xD
Dagens outfit
Tröja: Gina Tricot
Jeans: H&M
blablalablaba

Duscha (:

Heej! Nu ska jag fan ta o hoppa in i duschen ;D Och skönt kommer det bli!

Bloggar nog mer imrn ;D <3

blablabkabka

Hemma <33

hejhej! är hemma och väntar på att papa ska komma så ska vi gå till skrpan och kolla lite ;) Laura är här och vi gör typ ingenting. Bara tråk! kollar lite tv och så...
blablalablaba

TRÅK!

hejhej! sitter här i skolan och jobbar på våra bajs historier! DOM SUGER!
idag har väl varit en helt vanlig dag xD först hade vi SO sen hade vi matte D: Det är den värsta lektionen i världen! Och nu har vi svenska. Sen har vi lunch. Det är bra! om det blir nåt gott såklart xD
Jag och Alice har som vanligt tagit lite bilder:
HEHE! den bjuder jag på! xD
läskiga ögon jag har xD eller hur!?
blablalablaba

Tråk. >:

Heej, sitter hemma och lyssnar på musik (är ensam hemma). Men alltså jag har så j*vla tråkigt, det finns inget o göra på datan.. har redan gjort allt som finns o göra! ;o fyfan säger jag bara :> Och jag orkar inte gå o ringa på ngn, för jag e så trött! Men aja, får väl fortsätta med det jag gör nu (ingeeeeet -.-') Aja vi hörs ^^'

blablabkabka

Hemma igen <33

hejhej!sitter hemma igen för jag har varit på dansen xD det var kul men jag var inte på humör. Jag var såå trött! jag är fan trött hela tiden! men aja... vi ska typ äta snart och nu sitter jag o chattar med Klara och kollar lite bloggar.
Äntligen är alla kompisar igen! som det var förut! SÅ SKÖNT! inget bråk och allt är bara bra! ses sen!
blablalablaba

...

Omg nu gråter jag på riktigt... >:

blablabkabka

Hemma. <3

ChaCha, just nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik ^^ Jag vill bara säga: Jag fattar inte att det här hände, det är som att jag är sjuk eller nått.. Jag mår fan jävligt dåligt av det här! Och jag.. jaa.. jag vet inte vad jag ska säga, det finns inte ord för att förklara hur jag känner... alltså jag mår bara JÄVLIGT dåligt. (Ni vet vad det handlar om..) Omg asså... :<

blablabkabka

Hemma hos farmor <33

hejhej! jag sitter hemma hos farmor och tänker på allt som har hänt under två dagar. Jag och typ den snällaste jag kände förut har blivit värsta rivelerna. Det är helt sjukt! Jag fattade inte att det skulle bli såhär mellan oss två :( Och det var inte ens en stor sak som vi blev ovänner över! Jag blir så pisst off!
Jag har bara en fråga: VARFÖR!?
Det började med en liten sak och sen började vi mucka med varann och sen bara fortsatte det så. Det känns som om en bit av mig har helt försvunnit! Jag mår så jävla dåligt av det här!

blablalablaba

GRRRRRRR!!!!!

VAFAN HAR DU FÖR PROBLEM!!! Vi har sagt hela jävla tiden att det inte är dig vi snackar om! kan du inte bara lita på oss!? Det känns inte så kul att du inte kan välja! Ska du vara sur eller försöka bli kompisar igen!? VÄLJ!
Och föresten varför har du blockat Klara på MSN!?

blablalablaba

Fan dig!

jag vill bara säga att jag trodde inte såhär om dig! jag trodde inte du va som alla andra! Jag fattar inte att du kunde vara så självisk! (stavning) och nu tycker du att vi ska förlåta allt!? Jag fattar inte hur du tänker! Nu ska du vara så gullig och snäll men jag går inte på det! inte igen!
Den som läser de här vet vem jag menar!!!!!!!!
blablalablaba

Lektion! :(

hejhej! nu sitter jag på lektion med macarna xD (det är ju nåt bra iaf) men efter som att lärarna typ inte bryr sig så kan man ju passa på att blogga lite xD Det kommer en fin bild!
jag o Alice goes emo! xD
blablalablaba

God morgon!

hejhej! sitter nyvaken i soffan och kollar MTV ;) ska väl snart äta frukost men orkar inte göra nåt nu! Idag ska vi typ på 2 kalas hos ina kusiner och hos min faster. Hur orkar man! aja... kanske uppdaterar mig senare!
blablalablaba

Myskväll hos Ebba!

hejhej! Jag är hemma hos Ebba <33 Noel har disco i skolan och pappa är med och då gick jag till Ebba! Jag ska kanske sova här också xD det ska bli ku! aja... sorry att jag inte ar uppdaterat så mycket men jag har liksom inte hunnit. men vi hörs!

blablalablaba

LUNCHRAST!

hejhej! nu sitter  jag med Freja i mediateket i skolan som vanligt <33 det har väl varit en helt vanlig dag som vanligt. Men vi skulle egentligen ha gått på nån teater men det var nåt konstigt så det gick inte men nu måste jag gå xD hörs sen!

blablalablaba



Skriver BAJS historier!

hejhej! Nu sitter jag och skriver på våra BJAS historier! Det är jätte tråkigt! Men aja... jag tänkte lägga ut lite bilder på mig och Elza! xD
blabla
jag o min lilla Elza
blablalablaba

Idag asso ;D <3

Heej, Idag va jag med Alice först o vi gick till donken och köpten varsin paj :P Och då träffade vi Febe o Laura som kom o satte sig vid oss :D Efter typ ett långt tag så gick vi och då ringde jag o Alice Casper och fråga om han kunde komma, och det gjorde han ;D Men Viktor svara inte ;( Men iaf vi typ bara gick runt lite sen gick vi till 6-års gården och va där, Hahahahahahhaha jag o Casper gjorde lite omogna grejjer XD Ni skulle bara veta! x) Alice ville inte va med :( Så hon gick efter ett tag <3 Fast jag o Casper va kvar, Fast efter typ 15 min så skulle jag oxå gå. Aja det va fan as kul iaf :D <33

blablabkabka

Hemma igen <33

hejhej! Nu är vi hemma hos Laura igen ;) Vi har var5t ute och ätit och köpt den där saken Laura skulle köpa. Det var en rosett man skulle ha i håret (En sån där foki hade på Blogg awards, om ni har sett den) Men ialla fall, först gick vi till den monki i götgatsbacken men där hade dom den inte :( så då gick vi till den i skrapan och där hittade vi den! och där såg jag 2 skit snygga tröjor! En som var en stor mysig tröja emd nåt tryck och den kostade 600 KRONOR! (jätte dyrt tyckte jag!) och sen den andra var en skjorta som var rutig. Den var också jätte snygg! den kosta typ 250. (inte lika dyrtxD)Efter det gick vi till Mc Donalds som blev vår lunch, och där träffade vi Alice och Klara. Så satt vi där ett ganska långt tag. Sen gick vi hem och så gick vi ut med världens sötaste hund! Frida! Det är Lauras hund ;)
Jag kanskke lägger upp bilder på kläderna sen om jag hinner ;)

blabla
nån gammal bild på mig! (hade ingen annan att lägga ut xD)
blablalablaba

LEDIG!

hejhej! jag är med Laura för vi är lediga idag! så jävla skönt! xD och nu har hon fixat dom där som är under det som man har skrivit. Det blev jätte bra och det var därför alla dom kom upp på bloggen i ett inlägg. Aja... vi ska typ gå till monki sen för Laura skulle köpa nånting och sen kanske vi ska äta nånting.
(Förlåt att jag inte har skrivit nånting i helgen)

blablalablaba

BLABLA

blablabla
blablabkabka

blablalablaba

SKOLAN!!! :(

hejhej! sitter i skolan som jag sa igår att det är knorra-dagen idag och vi måste vara i skolan på en LÖRDAG!
aja jag är med elza och laura <33 skriver mer sen!
en liten bild!
febe

MUMS kladdkaka!!!

hejhej igen! NU sitter jag hos Ebba och vi har gjort KLADDKAKA! mums! Nu sitter v och väntar på att den ska bli klar xD eller jag sitter ner och Ebba vispar grädde som vi  sak ha till xD
Vi ska ha sån här KN-dag imorgon ch då ska man baka till ett fik vi ska ha. Och då bakade jag och Ebba :)
Vi gjorde en liten till oss som vi ska äta nu och en stor som är till imorgon. Det känns ju lite tråkigt som jag sa förut att jag missar det där discot för jag vill ju inte missa nåt kul! Nu tog Ebba ut vårn lilla och trodde att den var klar men den var helt smetig :D Dumma Ebba! xD Kanske lägger ut lite bilder på våran fina kladdkaka sen, vi får väl se ;)

febe

 


I skolan... igen

Nu sitter vi som vanligt i mediateket på rasten xD Jag, klara, Alice och Ebba. Efter skolan är det typ disco. Men jag kan inte gå! stackars mig! jag ska typ åka till min kompis med mamma och min lillebrorsa. Sk  bli kul men jag vill också gå på discot :( DET SKA KLARA O TYP ALLA ANDRA :/ JAg kanske missar några snaskiga nyheter men då får dom väl berätta senare eller nåt. Ville bara säga det!

febe

Skolan suger -.-

Tja, nu sitter vi i mediateket i skolan, vi har lunch-rast :D det är det ända som är kul på dagarna här i skolan -.-' Sitter här med Elsen och Laura. Jaa, vad ska vi skriva egentligen ? Inte fan vet vi :P haha. Aja ses.

PussHej // Klara och Febe :) <33 

OMG :D

Heej, idag va jag med Alice, Viktor och Casper efter skolan :D Det va jätte kuul! Vi va typ i skrapan på OnOff först x] Sen gick vi till 6-års gården och va där ett tag (: och efter ett tag så gick vi till skolan och va i receptionen resten av eftermiddagen :P Haha och vi slapp undan alla lärare som kom förbi och sa att vi skulle gå hem, men vi ba "aa vi ska bara göra en sak, sen lovar vi att vi går" :P Haha och dom trodde på det XD Men kl: 18.30 så gick vi hem. Och då följde Alice med hem till mig ett litet tag, det va kul :P <33 Aja, hörs senare.


PussHej // klara <3

tänkte bara informera mig lite<33

hejhej! ligger här i ebbas säng och tänkte bara skiva lite om min dag! ;) var i skolan som vanligt och gick sen på dans med ebba och laura. Ja som ni kanske har fattat är jag hemma hos ebba och ska typ äta här sen. Hoppas vi får nåt gott ;) ajuste, klara! jag vill höra hur det gick sen! ;) Du vet vad jag menar!
kanske lägger in ett till inlägg sen ;) vi får väl an se!


en lite udda bild på mig! men hade ingen annan att lägga upp xD

febe

Yeah :D

OMG! Imrn så ska jag, Alice, Viktor och Casper göra något efter skolan :D Det kommer att bli as kul, Jag längtar verkligen! För det e ju lixom första gången :P Ville bara säga det! :d

PussHej // Klara<3

Hemma.

Heej nu är jag hemma och gör inget speciellt förutom att sitta vid datan, ska typ duscha snart oxå ;) <3 Jag tänkte bara göra ett litet inlägg nu, så jag tänker inte skriva så mkt xD Jag ville bara säga att jag e glaad :D <3

PussHej // Klara <3

Kul :D

Heej, Idag va jag i mediateket efter skolan med Matilda och Casper :D Haha Matti skrev ut massa bilder på Nick Jonas x] Sen iaf gick jag hem till Ebba och vi gick till Mc donalds och typ käkade. Sen träffade vi Matti och Casper igen ;] Och vi bara gick runt överallt, hehe. Sen skulle Ebba gå hem o då gick jag, Matilda och Casper till bibloteket och kollade i Julia-Tidningar XD Och efter ett tag skulle Casper gå till sin gitarr och då gick jag hem (Matilda med förståss) Och jaa, nu sitter jag här framför datan (igen...) XD Ska nog skriva lite imrn också, aja.


PussHej //Klara <3

Dagens outfit

blabla
Tröja: JC
linne: JC
turk-byxor: Zara
Skor: Converse
Nu har jag nog skrivit klart för idag! om jag inte skriver mer ikväll hörs vi imorgon xD ses!
febe

Farmor

hejhej! Jag vet att jag skriver mycket men det känns som om jag har blivit beroende xD men det är väl bra! eller? komentera och skriv vad ni tycker! Nu sitter jag ialla fall hos farmor och vi har ätit tomat soppa. Det var gott! Jag hoppas att klara skriver lite mer för det känns som att jag tar över våran blogg annars. Men jag vet inte om hon har skrivit något nu för jag har inte kollat. Men aja! Snart ska vi väl gå hem hoppas jag så kan jag lägga in dagens outfit. Jag vet att det är lite sent menmen... vi ses sen då! Jag ska kolla om klara har skrivit nåt xD

febe

Lite bilder från idag i skolan<33

den första!
min fina Alice!
den andra
Min lilla Ebba!
den tredje
Mina fina vänner!
febe

WOHOOO!!!!

ÄNTLIGEN! vi har typ kämpat med  den här headern jätte länge men den har inte funkat att sätta in hos min kompis laura, så vi fick gå hem till mig och fixa så nu funkar den!!!! JIPPI! är den fin? vad tycker ni? komentera gärna xD men snart ska jag lägga ut lite bilder på mig och mina kära vänner! hörs sen!
febe

Sitter i skolan

hejhej! sitter nu i skolan och tänkte att jag ska göra ett litet inlägg<33  har väl inte hänt något speciellt idag men aja. Laura och alice sitter och är lite flummiga, men vi hörs sen!

febe

Sitter hos Ebba

Nu sitter vi hos ebba och försöker göra en header. Det går ganske bra faktiskt! va tycker ni? De har väl varit en helt vanlig skoldag. Men vi fick sluta tidigare, hihi! Aja hoppas ialla fall att ni gillar våran lilla blogg! Det gör vi ;D Just nu kollar vi på ngt konstigt program. Hare najs!

Puss & Kram // Febe och Klara <3


Sitter hos Ebba

Nu sitter vi hos ebba och försöker göra en header. Det går ganske bra faktiskt! va tycker ni? De har väl varit en helt vanlig skoldag. Men vi fick sluta tidigare, hihi! Aja hoppas ialla fall att ni gillar våran lilla blogg! Det gör vi ;D Just nu kollar vi på ngt konstigt program. Hare najs!

Puss & Kram // Febe och Klara <3


<33

Tjenare, det här är vi <3 Febe till höger och Klara till vänster (:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0